Lyssnarnas sommarvärd: ”Vill inspirera andra män”

Tommy Ivarsson blir lyssnarnas sommarvärd i Sommar i P1 i år.

Den 19 juli berättar Kungälvsbon om hur han förlorade sin yngste son Jonathan, som fick diagnosen lungfibros och dog 2015.  ”I mitt sommarprogram vill jag framförallt inspirera och uppmuntra andra män och pappor att våga berätta hur de har det. Att prata och vara öppen har hjälpt mig när jag haft det som jobbigast. Men jag vill också rikta mig till alla föräldrar som har barn med någon form av utmaning eller särskilda behov”, säger Tommy Ivarsson i ett pressmeddelande.

Sommar i P1 har premiär den 24 juni och sänds fram till den 20 augusti.

Publicerad i Omni

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.