Stöd MOD

 

MOD har inget statligt bidrag och all finansiering måste vi ordna själva  – vårt arbete skulle inte vara möjligt utan gåvor och ekonomiskt stöd från föreningar, stiftelser och privatpersoner.

Det finns många olika sätt att stödja vår verksamhet.

.

Bli månadsgivare

Bild autogiro 2

Vill du skänka en summa varje månad till MOD så kan du bli månadsgivare! Med ditt engagemang kan vi göra en livsviktig skillnad. Ett stödmedlemskap innebär att du stöttar oss genom att vara månadsgivare och alla pengar bidrar till vår verksamhet. Som stödmedlem stöttar du vårt arbete ekonomiskt och är därmed en viktig del av vår verksamhet.

Som stödmedlem och månadsgivare får du ta del av våra nyhetsbrev via e-post där vi berättar om vår verksamhet och bjuder in till utvalda aktiviteter. Som bevis på ditt engagemang får du också ett diplom där det står att du hjälpt oss förändra förutsättningarna för de som väntar på ett organ idag och i framtiden. Du kan självklart även köpa ett stödmedlemskap till en vän.

Bli månadsgivare

 

 

Skänk en engångsgåva

Bild engångsgåva 2

Vill du stödja MOD med en mindre eller större summa så kan du skänka en engångsgåva – alla bidrag är för oss ovärderliga!

 

Skänk en gåva

 

 

 

Minnesgåva

Minnesgåvor bilder

Ge en minnesgåva genom MOD istället för blommor till begravningen, och låt minnesstunden bli en fin hyllning till livet. Välj mellan fyra olika motiv och få gåvobeviset hemskickat till dig, eller direkt till begravningsbyrån, eller färdig för egen utskrift.

 

Köp en minnesgåva

 

 

 

Högtidsgåva

Högtidsgåvor bilder

 

Vet du inte vad du ska köpa till den som har allt? Köp en högtidsgåva via MOD och låt din present betyda så mycket mer – det finns till födelsedagen, bröllopsdagen, istället för choklad, eller ett allmänt grattis! Vi har också gåvobevis inför Alla Hjärtans Dag, Mors & Fars Dag, jul med mera.

Köp en högtidsgåva

 

 

Personlig insamling

 

Personlig insamling

Skapa en personlig insamling och ta hjälp av dina vänner, nära och kära och stötta MODs arbete för mer organdonation. Det är lätt att skapa sin personliga insamling, och väl den är skapad sprider du den genom att dela länken bland dina vänner, dina sociala medier osv.

Personlig insamling manual (PDF)

Skapa din personliga insamling

 

 

 

Testamentera till MOD

Testamente bild 2

 

Vi har inlett ett samarbete med Avtal24 för att hjälpa de personer som vill skriva ett testamente till förmån för MOD. Avtal24 är en av Sveriges mest moderna juristbyråer där du på nätet eller via telefon kan få juridisk avtalshjälp. Att ge en testamentsgåva är ett sätt att låta livet gå vidare. Din gåva skulle stärka MODs arbete och förmåga att hjälpa alla de som väntar på ett organ idag och i framtiden.

Skriv ett testamente

.

Webbshop

Webbshop produkter på rad

 

I vår webbshop har vi både smycken, tygpåsar och MOD-mössor, förutom event och annat, där intäkterna bidrar till vårt arbete för alla som väntar på en transplantation.

Shoppa loss i vår webbshop

 

Beställ material

Skärmklipp 2016-09-06 10.42.04Kan du dela ut information och sätta upp material om organdonationsfrågan?

Vi har affischer, flyers, broschyrer, barnböcker, vykort, klistermärken med mera!

Beställ hem material via vår webbshop och sprid MOD!

Beställ ditt material här

 

Sponsor

Vill du vara med och sponsra MOD? Här kan du läsa mer om de som sponsrar oss och på vilket sätt man kan göra det.

Läs mer om våra sponsorer