fbpx

Blodomloppet 2014

MOD skalade upp samarbetet med Blodomloppet i år – vi gick från fyra till femton städer! – MOD var representerade på alla Blodomloppets orter! Det har varit en stor utmaning för vår lilla organisation, men med så många härliga volontärer och vår Blodomlopps-general Christer Dahlin roddes allting i hamn.

Totalt har vi involverat drygt 60 personer runtom i landet som varit behjälpliga på sina lokala orter och under årets Blodomlopp har vi delat ut närmare 2 000 donationskort, cirka 1 000 MOD-broschyrer och drygt 3 000 MOD-flyers. Vi har dessutom delat ut 300 t-shirts med MOD-loggor och budskapet ”Don’t Keep it to yourself – Om du vill vara organdonator, säg det högt”.

Nytt för i år var även beach-flaggor och torsodockor för att uppmärksammas frågan. Vi medverkade återigen vid de två frågesporterna i Stockholm, och det har varit en strid ström av människor som kommit fram, många frågar hur systemet fungerar i Sverige och vi har givetvis fått in massa nya donatorer. I nio städer hade vi löpare som sprang för MOD och vid 11 tillfällen hade vi en MOD-representant på scenen, som talade om organdonation och blodgivarnas livsavgörande insatser.

IMG_6674

IMG_6677

IMG_4186

IMG_4178

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.