fbpx

10 minuter: Bli kontaktperson

kontaktperson

Bli kontaktperson/stödperson

Det är många som står på en väntelista som aldrig har träffat någon som är transplanterad, och som frågar sig själva hur ett liv som transplanterad kommer att se ut. Vad sker när samtalet kommer? Hur är tiden på sjukhuset?

Det finns också de som utreds för att själva donera, exempelvis en njure, och som har många funderingar. För att inte glömma andra som väntar, alla anhöriga till de som väntar, anhöriga som har förlorat någon på väntelistan och anhöriga till donatorer.

Har du möjlighet att fungera som kontaktperson/stödperson och via mail eller telefon prata med andra om det du gått igenom och hur ditt liv ser ut idag? Vår erfarenhet är att här kan väldigt lite betyda oerhört mycket.

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan. Fyll gärna i om du har varit kontaktperson/stödperson tidigare. Skriv också vilken slags transplantation du gjort, eller vad du väntar på etc., det vill säga beskriv lite kortfattat din relation till organdonation.

Vi vill också väldigt gärna veta ditt telefonnummer, mail, samt ålder och stad så blir det enklare för oss att förmedla kontakten.

  • Skriva med följande uppgifter: fullständigt namn, stad, mailadress och telefonnummer där du är anträffbar.
  • Bifoga en liten beskrivning av dig själv och din koppling till organdonation.
  • Skriv vad du vill göra för frågan - vilket är ditt engagemang?

Om vi alla gör lite, så kan vi tillsammans skapa en enorm förändring!
Anslut dig till rörelsen - skicka in din anmälan - idag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.