10 minuter: Skapa en personlig insamling till förmån för MOD

crowdfunding-3

MOD arbetar ständigt för mer organdonation i Sverige – vår vision är att alla som är i behov av en transplantation ska få det i tid, ingen ska behöva dö på en väntelista. Nu behöver vi DIN hjälp! Vi behöver fler som skapar personliga kampanjer och stödjer MODs arbete.

Vad är en personlig insamling? En personlig insamling är en insamling som sker online. Personliga insamlingar ger alla människor möjlighet att göra skillnad genom att involvera sig i ett ändamål de bryr sig om. Genom en personlig insamling kan du skapa uppmärksamhet kring organdonation via sociala medier, engagera ditt nätverk och uppmana din familj och dina vänner att stödja dig genom att ge ett bidrag till din insamling. Utan din uppmaning hade din familj och vänner med stor sannolikhet aldrig gett något bidrag och på så sätt har du bidragit till att mångdubbla ett litet belopp till någonting mycket större.

Skapa en personlig insamling och ta hjälp av dina vänner, nära och kära och stötta MODs arbete för mer organdonation. Det är lätt att skapa sin personliga insamling, och väl den är skapad sprider du den genom att dela länken bland dina vänner, dina sociala medier osv.

NÄR KAN DU STARTA EN PERSONLIG KAMPANJ?

Du kan exempelvis

o Starta en insamling när du själv eller någon annan fyller år
o Starta en insamling till minne av någon
o Starta en insamling när du skall delta i en tävling
o Starta en insamling som motivation för att sluta röka/äta godis etc
o Starta en insamling som ett företagsevent
o och så vidare

Fler tips och råd för en lyckad kampanj finns i vår manual:

Personlig insamling manual

Du kan också klicka här för att komma direkt till sidan där du skapar din insamling.

Har du frågor kring hur man skapar en personlig insamling och vill ha hjälp att komma igång? Hör av dig till oss på volontar@merorgandonation.se så hjälper vi dig!