fbpx

Frågor och svar

Kvinna, under 18

Organdonation

Hej! Jag är en tjej på 17 år och jag undrar om det finns smycken för att säga ja till organdonation – (istället för/tillsammans med kortet i plånboken). Jag är redan registrerad i registret, och har donerat benmärg, men jag vill känna mig 100 % säker på att min önskan blir sedd/hörd.

Svar

MOD

MOD-Expert

5 november, 2014

Hej! I dagsläget finns det inga smycken som fungerar på samma sätt som donationskortet. Det är dock på väg - bland annat så arbetar vi med vår kommande webbshop och produktutveckling!

Vissa av svaren på Merorgandonation.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt forskning och vård inom donation och transplantation, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med sjukvårdspersonal vad som gäller i ditt fall. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter. Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Ställ din egen fråga till mig