fbpx

Frågor och svar

Kvinna, 18-25 år

Stöd

Hej!
Vi är två tjejer som driver ett UF-företag. Företaget gör \”stöd armband\” för er organisation. Vi vill stödja er, hur ska vi gå till väga för att donera pengar?
Vårat mål är att fler ska få upp ögonen för organdonation.

Svar

MOD

MOD-Expert

10 november, 2014

Hej! Vad underbart och roligt att läsa! Tack! För att donera pengar så sätter ni in på vårt 90-konto: BG 900-3948, eller PG 90 03 94-8 Ni får också gärna höra av er till oss med en bild från armbandstillverkning eller försäljning, plus ett citat, så vi kan få ta del av ert arbete och även kunna visa upp den insats ni gör! Om ni vill givetvis. Vi tackar så mycket för att ni vill stödja oss och vara med i kampen för mer organdonation!

Vissa av svaren på Merorgandonation.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt forskning och vård inom donation och transplantation, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med sjukvårdspersonal vad som gäller i ditt fall. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter. Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Ställ din egen fråga till mig