fbpx

Ideella organisationer

MOD har fått stöd ifrån en rad olika ideella föreningar och organisationer under uppstarten. Dessa stipendier, bidrag och gåvor har betytt väldigt mycket för det arbete som MOD försöker åstadkomma för mer organdonationer i Sverige och för alla de som står på en väntelista i Sverige.

 

Rotary

 

Rotary

Rotary’s grundidé är att eldsjälar från olika yrkesgrupper i samhället skall delge varandra kunskap till ömsesidig nytta och för att tillsammans bidra till fred och en bättre värld. MOD har fått stöd ifrån olika Rotary föreningar runtom i landet.

W6 logga 2

 

Ordensällskapet W6

Ordenssällskapet tillkom under en tid av stora samhällsförändringar, inom näringslivet hade skråväsendet upphävts. I början återfanns de flesta medlemmar bland köpmän och hantverkare – i dag finns ett brett spektrum av yrkeskategorier representerade.

Lions

Lions

Lions är en av världens största hjälporganisationer med 1,35 miljoner medlemmar. Medlemmarna engagerar sig ideellt i olika samhälls- och hjälpprojekt för att göra världen till en bättre värld att leva i. Lions förbättrar livskvaliteten för människor lokalt, nationellt och internationellt. MOD har fått stöd ifrån fyra olika Lions klubbar i norrland. Initiativet togs av Paul Olsson som bjöd in MOD till deras regionala träffa under 2014.

Stadsbudskåren

 

Stadsbudkåren Göteborg

Stadsbudskåren i Göteborg ställer upp i alla sammanhang där ett uppdrag samtidigt kan innebära ett bidrag till något av våra behjärtansvärda ändamål. MOD har fått ett stipendium under 2013 för vårt arbete och medverkade vid deras årliga medlemsträff.

 

MOD är i ständigt behov av stöd och bidrag för det arbete som vi gör för mer organdonation i Sverige. Känner du till någon förening eller något företag som skulle kunna vara intresserade av att ge MOD ett bidrag så får du väldigt gärna sätta oss i kontakt med varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.