fbpx

Frågor och svar

Kvinna, 18-25 år

Njure Organdonation Väntelistan

Min läkare utreder mig för en njurtransplantation just nu. Det är många tankar som snurrar just nu och jag vet inte riktigt om jag kommer att klara det. Hur har du hanterat alla tankar?

Svar

10 oktober, 2014

Klart du kommer klara det! Min största önskan är att bli frisk och det faller jag tillbaka på så fort tankarna blir jobbiga. Livet är för fint för att inte levas, så får du chansen till en transplantation så ta den!

Vissa av svaren på Merorgandonation.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt forskning och vård inom donation och transplantation, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med sjukvårdspersonal vad som gäller i ditt fall. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter. Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Ställ din egen fråga till mig