fbpx

MOD-Bok recensenter sökes!

 

Gillar du att läsa böcker och annan litteratur? Skulle du vara intresserad av att läsa om organdonation och recensera utifrån dina erfarenheter? Bli MOD-recensent idag!

 

Det publiceras fler och fler skönlitterära böcker och texter om organdonation, vilket är positivt då frågan lyfts till en större massa. Men det är viktigt att dessa verk läses igenom och recenseras av de som har egna erfarenheter av organdonation och transplantation. Kan du hjälpa oss med det?

 

När en ny bok/novell kommer ut hör vi av oss och kollar om du har möjlighet att läsa igenom och återkomma med en recension inom två veckor, så tiden det tar i anspråk beror på om du för det första vill ta dig an texten, hur lång den är, hur snabbt du läser och tiden det tar att skriva en kort recension.

 

Beskrivning av uppdrag

 

Tidsåtgång: cirka 2 timmar och uppåt per novell/bok som du vill recensera. Max 10 timmar per text och recension om du läser med normal hastighet. Timmarna behöver inte vara i ett svep.

Arbetsplats: Hemma/valfri.

Kräver: Grundläggande läskunskaper, intresse att kommentera och ge åsikter på olika texter, dator med internetanslutning för att kunna skicka in färdig recension.

Antal personer vi söker: 4-6 personer av olika ålder, kön och anknytning till frågan: transplanterad, väntelistan, anhörig, sjukvårdspersonal.

 

Uppdrag:

– Läsa igenom materialet och skriva en recension om vad du tyckte om texten inom två veckor.

– Recensionen skall vara längre än ”Bra”, ”Dålig”, ”Tyckte om den”, ”Gillade inte”. Förklara gärna vad du tyckte var bra/dåligt, varför du tyckte om boken eller inte.

– Recensionen får vara max en halv A4-sida, datorskriven med normal textstorlek.

– Du måste kunna gå ut med förnamn, ålder och anknytning till frågan.

 

Sugen på att börja läsa och kommentera? Anmäl dig här idag!

 

Glöm inte att ange anknytning till frågan, ålder, telefonnummer och fullständig adress.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.