fbpx

MOD-fotografer sökes!

MOD har ständigt ett behov av nya, fräscha och aktuella bilder. Just nu behöver vi framför allt hjälp med att fotografera alla som har skrivit sin historia för MOD.

 

Land och rike runt efterlyser vi fotografer – professionella eller duktiga amatörer – som kan ta bra porträttbilder och har möjlighet att vika några timmar av sin tid till en fotosession.

 

Beskrivning av uppdrag

 

Tidsåtgång: En för- eller eftermiddag, eventuellt mer än ett tillfälle.

Arbetsplats: Har du tillgång till en bra lokal för fotografering så kommer vi tacksamt till dig, i annat fall ordnar vi lokal i närmsta stad.

Kräver: Vi ser gärna att du har egen fotoutrustning som du är välbekant med, om inte tillhandahåller vi kamera – dock har vi inte tillgång till ljusredskap. Vi önskar också att du har erfarenhet av fotografering. Är du duktig amatör vill vi att du i ansökan bifogar några exempel på porträttbilder som du tagit.

Antal personer som vi söker: Inget bestämt antal – våra personliga historier har sitt ursprung från olika delar av Sverige, och vi behöver tillräckligt med fotografer från norr till söder, öst till väst, för att kunna fotografera alla.

 

Uppdrag:

– Ta högkvalitativa porträttbilder av de som skrivit sin historia för MOD.

– Uppdraget innebär inte att fota alla som har skrivit sin berättelse, utan de som finns i ditt närområde.

– Du ansvarar för fotografering, ljussättning och ev bildbehandling.

 

Anmäl dig i formuläret nedan.

Kom ihåg att ange vart du bor, om du har utrustning (kamera, ljusutrustning, ev lokal) och beskriv kortfattat din erfarenhet. Bifoga gärna exempel på porträttbilder du har tagit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.