fbpx

PostkodLotteriet

postkodlotteriet

PostkodLotteriet vill bidra till en bättre värld. Det görs genom att årligen dela ut hela överskottet från lottförsäljningen till ideella organisationer. 2014 delade PostkodLotteriet ut 1,1 miljarder kronor till sina förmånstagare. Sedan starten 2005 har PostkodLotteriet delat ut över 4,9 miljarder kronor till ideell verksamhet. Tillsammans med systerlotterierna i Holland och Storbritannien är PostkodLotteriet världens näst största privata givare till välgörande ändamål.

PostkodLotteriet stödjer MOD sedan 2012 och är den enskilt största bidragsgivaren till vårt arbete för mer organdonation i Sverige. Utan deras stöd skulle MOD- Mer organdonation aldrig klarat av att etablera sig som den största aktören inom organdonation i Sverige och få de resultat som vi åstadkommit under våra första år. MOD är oerhört tacksamma för att PostkodLotteriet valt att engagerat sig för att hjälpa alla som står på en väntelista för organdonation idag och i framtiden.

”Det känns oerhört angeläget att bidra till att öka kännedomen om organdonation, så att så många som möjligt får den hjälp de behöver i en livsavgörande situation.”– Josefin Carlring, General manager PostkodStiftelsen

Filmen som PostkodLotteriet tagit fram och som visades på PostkodMiljonären här:

Rickard Sjöberg är personligen en av MOD:s ambassadörer och stöttar vårt arbete för mer organdonation.

Köp en lott till PostkodLotteriet och stöd därigenom MOD’s arbete för mer organdonation i Sverige:

Vill du bli en vinnare?

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.