Avtal24

 

MOD har inlett ett samarbete med Avtal24 för att hjälpa de personer som vill skriva ett testamente till förmån för MOD. Avtal24 är en av Sveriges mest moderna juristbyråer där du på nätet eller via telefon kan få juridisk avtalshjälp.

Genom samarbetet med MOD kan du enkelt gå in på Avtal24 för att skriva ett testamente. Du kan välja att skriva ett testamente direkt genom att skräddarsy ett avtal eller så kan du välja att skriva ett avtal tillsammans med en jurist. Oavsett vilket sätt som passar dig, så får du 20% i rabatt om du går in via länkarna nedan.

Bild data avtal24

Det ska inte vara dyrt eller krångligt med juridisk trygghet. Vi tror på att göra juridiken tillgänglig för alla. Magnus Stein, VD Avtal 24

Avtal24 erbjuder ett unikt webbverktyg som gör det möjligt att själv skriva ett skräddarsytt avtal anpassat efter just din specifika situation. Du svarar på ett antal frågor, samma som juristen skulle ställa till dig på ett möte, och sedan genereras ditt avtal till en PDF och skickas direkt till din e-post. Istället för att gå till en dyr advokatbyrå som fakturerar per timme, kan du själv skriva de avtal du behöver, i lugn och ro när det passar dig bäst. Avtal24 finns alltid tillgängliga och har alltid fasta priser.

Skriv ett testamente

 

 

Du kan även skriva ditt avtal tillsammans med en jurist. Avtal24’s jurister är specialiserade på familjejuridik samt avtalsrätt för små företag och har en gedigen juristutbildning bakom sig. Du kan till en fast kostnad skriva ditt avtal via telefon tillsammans med en av juristerna. Avtal24 går igenom din situation och vad du behöver hjälp med. Efter 1-2 dagar får du ditt skräddarsydda avtal direkt till din e-post.

Ring en jurist

 

 

Avtal 24 garanterar att avtalen är juridiskt korrekta. Det är du som bestämmer när och hur du vill ha hjälp och du får alltid veta kostnaden i förväg.