Stöd MOD

Under 2020 minskade insamlingar och gåvor till förmån för MOD  med ca 75%, det gör att ditt stöd till MOD betyder extra mycket för MODs fortsatta förmåga att kunna påverka och göra skillnad.

MOD är en självfinansierad ideell organisation, helt utan statligt stöd. Det innebär att det är tack vara att du och andra människor vill stötta MOD och vårt viktiga arbeta för att ingen ska dö i väntan på ett organ. Vi brukar vara dåliga på att säga vi behöver ditt stöd, och hur viktigt ditt bidrag är för MODs verksamhet. MOD har 90-konto.

Olika sätt att stötta MOD på:

Bli månadsgivare här.

Skänk en engångsgåva med kortbetalning.

Swisha en gåva till 123-900 39 48 

Postgiro: 90 03 94-8

Bankgiro: 900-3948

 

Vill du köpa produkter från MODs shop? Du hittar den här. 

Minnesgåva

Med en minnesgåva hedrar du minnet av en närstående.  Din gåva är samtidigt ett viktigt bidrag till MODs verksamhet och avgörande för arbetet för att ingen ska dö i väntan på ett nytt organ. Här kan du skänka en gåva till minne av en närstående. 

Högtidsgåva

Man brukar säga att det finaste är att ge, MOD arbetar för att fler ska få. Så ge bort en livsviktig present som gör MOD kan fortsätta arbeta för att fler ska få chansen att leva tack vare organdonation.  Du får ett fint gåvobevis att ge bort, detta kan du antingen skriva ut själv eller så skriver vi ut det och postar till dig eller den personen gåvan anser. Här hittar du högtidsgåvor.