Experter förklarar

MOD har Sveriges bästa och största nätverk med sakkunniga och experter inom organdonation och vi vill gärna att fler ska få ta del av deras klokskap, insikter och analyser om organdonation och transplantation.

Här har vi samlat de intervjuer och samtal som MOD haft med flera av dessa experter senaste tiden. Dessa program och intervjuer förtydligar, förenklar, förklarar och fördjupar frågan om organdonation och är perfekta för dig som vill förstå och eller fördjupa dina kunskaper om organdonation.

MOD är en ideell icke statligt finansierad organisation, det betyder att vi är helt beroende av de gåvor som du och andra skänker till oss. Allt material MOD tar fram och tillhandahåller delar vi med oss av gratis. Så om du tycker att det MOD gör är viktigt och bra får du gärna stötta oss. Du kan bli månadsgivare här, eller så kan du swisha en valfri gåva till: 123 900 39 48.

Stort tack!

Peter Carstedt berättar om varför han om Martha Ehlin grundade MOD. Vad MOD arbetar med och hur MODs fokusområden har förändrats över tid.

Inspelningen är gjord november 2021.